Image

Utekonsert

Ved Spekas bredde har elvas gravinger gjennom tusenvis av år formet et naturlig amfi. Der har vi bygget tribuner og scene og gjort alt klart til å arrangere utekonsert med bratte fjellvegger som kulisser og med glimt inn i det mørke juvet som elva har skapt. Det blir magisk stemning når lyset tennes inne i juvet og elvesuset kiler i ørene.

Kapasitet

Vi har sitteplasser til 650 på tribunen og mange ståplasser ved elvebredden på det tilrettelagte området rundt amfiet. Det er fremkommelig for rullestolbrukere og bevegelseshemmede, vi reserverer området på toppen av tribunen for dere. En av utedoene våre er tilrettelagt for rullestol.

Profesjonelle lyd- og lysfolk vil skape en unik stemning som bare blir bedre og bedre etter hvert som mørket senker seg. Vi bestreber oss på å hyre inn fantastiske artister som skal gi oss en magisk opplevelse.

Konserten 17. august 2024

Dørene åpnes kl.18.00

Memory Lane spiller fra kl.19.30

Rotlaus spiller fra kl.22.00

Billetter:

Billettpris kr.680,- inkl avgift

Billetter til utekonserten selges via Ticketmaster, link til Ticketmaster vil bli publisert her på våre sider når billettene er lagt ut for salg. Ettersom Høgget konserten er et familiearrangement, går barn under 14 år inn gratis ifølge med voksen. Hvis ikke alle billetter er utsolgt på forhånd, vil vi også selge billetter ved inngangen. Men vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på nett via Ticketmaster.

Buss tur-retur Tynset sentrum - Brydalen Amfi.

Billettpris tur-retur kr.150,-

I forbindelse med konserten settes det opp buss fra Tynset sentrum til Brydalen Amfi.
Bussbilletter kommer opp som tileggsvalg etter kjøp av billett på Ticketmaster.

• Avgang fra Tynset sentrum kl 18.00 
• Siste buss forlater Brydalen Amfi kl 00.30
 

Mat og drikke:

I vårt serveringshusGranbar kan du kjøpe deg varm mat og drikke, samt kalde drikker. Det er også mulighet til å kjøpe forfriskninger fra vår salgsbod Bare bar nede i amfiet.

Vi tar imot Visa, Master Card, Vipps og kontanter som betalingsmidler.

Parkering:

Det er mulig å parkere ved Midtvang og ta shuttlebussen som frakter publikum den 1,8 kilometer lange veien opp til amfiet. Det er også mulig å parkere langs veien opp til konsertarenaen og på skiltede parkeringsplasser. Se egen parkeringsinstruks for dette og følg den anvisningen som vaktene gir deg.

Regler og anbefalinger:

Det er røyking forbudt på tribunen og på konsertområdet, men vi har lagt til rette og skiltet et eget område hvor det er helt i orden å ta seg en røyk. Det er ikke tillat å ta med seg alkoholholdig drikke inn på konsertområdet. Sekker/vesker vil bli gjennomsøkt og medbrakt alkoholholdig drikke vil bli beslaglagt.

Det kan være kjølige kvelder også i august – så ta på klær etter vær!

Vi ønsker alle velkommen til en fantastisk opplevelse i spektakulære omgivelser, en magisk kveld ved elvebredden!
Har du spørsmål eller kommentarer ta gjerne kontakt på epost konsert@hogget.no