Høgget Dagen

Høgget-dagen er 30.juni 2024

Høgget Dagen er sentrert rundt grendehuset Midtvang, hjertet i bygda vår. Vi vil at dette skal være en dag hvor store og små barn i alle aldre skal kose seg sammen hele dagen. Denne dagen er fokusert på barna!

Startskuddet for Dagen går med Beteberget Opp (omtalt under egen fane).

Treff for veterankjøretøyer

Invitasjoner er sendt ut til treff for veterankjøretøyer. Vi håper det blir mange og staslige kjøretøy fra en svunnen tid å vise frem. Her kan publikum treffe entusiaster og slå av en hyggelig prat. Det blir kåring av Folkets favoritt blant alle fremmøtte ekvipasjer. Alle som besøker oss på Høgget Dagen har stemmerett. Vinneren vil bli behørig hedret med en helt UNIK POKAL.

OLABIL løp

Brydalen stiller med to olabiler og utfordrer omkringliggende grender, lag og foreninger og kreative familier til å konkurrere med og mot oss. Det skal kåres en vinner i følgende klasser Tøffeste, Raskeste og Lengst tilbakelagte distanse. En uhildet jury skal kåre vinnere og dele ut flotte premier i en høytidelig seremoni. Kom igjen, konkurrer med oss i Høgget Dagens Olabilløp!!!

Natursti med fysiske utfordringer

Familier eller lag kan delta på vår natursti. Her er det best å være både liten og stor på laget når de fysiske utfordringene skal gjennomføres. Vi lover å lage en natursti med poster med varierende vanskelighetsgrad men som alle gir glede og mestringsfølelse med god laginnsats. Premiering blir det uansett.

Bruktmarked og Hemgjortmarked
Bruktmarkedet vårt deler storsalen i Midtvang med Hemgjortmarkedet. Her kan du gå på skattejakt og finne små og store gjenstander som har gjenbruksverdi. Bygdefolket og andre med hjerte for Brydalen har ryddet i kriker og kroker og raust donert bort ting og tang til inntekt for grendehuset vårt.

På Hemgjortmarkedet er det produkter med håndverk og kvalitet som stikkord. Her kan du finne bakverk, håndarbeider, smykker, pyntegjenstander og brukskunst. Alt er produsert med flittige hender, tålmodighet og stor innsats. Det aller meste er produsert i Brydalen.

Bespisning
Er du sulten er det servering ved utsalgsstedene våre både inne og ute på plassen foran Midtvang. Vi serverer god hjemmelaget mat.


Meny:

Granskuddet Grill
Hamburger med tilbehør
Pølse i brød/lompe
Brus
Kaffe/Te

Kongla kiosk
Brus
Kaffe/Te
Lapp/svele med syltetøy og rømme
Kaker
Is
Østerdalshakk m/tyttebær og flatbrød

Vi tar imot Visa, Mastercard, Vipps og kontanter som betalingsmidler.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en begivenhetsrik dag i Brydalen.

Har du spørsmål eller kommentarer ta gjerne kontakt.