Memory Lane

Memory Lane

En vakker forsommerdag i 2020 sa Johnny Bjerknes til Terje Follien: -Vil du spille rockemusikk sammen med meg? Musikk fra tida vi vokste opp, som skaper god stemning og muligheter for allsang? - Alltid positive Terje svarte selvsagt ja, og dermed var det hele i gang.  Memory Lane var født, og nå startet jakten på flere bandmedlemmer. Ryktene fortalte at Grethe Bjerknes hadde flytta hjem til Fåset igjen, og ettersom hun hadde mye banderfaring og var rå på vokal ble det naturlig å innlemme henne i det gode selskap. Deretter ble bandet ytterligere utvidet i god «supergruppe»-ånd. Hans Olav Trøan kom inn som en hardtarbeidende og jovial bassist, men trakk seg etter hvert ut av bandet og startet nye musikkprosjekter. Per Morten Brekken var også en god bekjent av Johnny fra før og ble først med som gitarist, men da han også er en meget stødig bassist tok han over stafettpinnen etter Hans Olav. Chris Ove Rønningen hadde spilt med Terje før, er en rå gitarist - og dermed var vegen inn i Memory Lane kort for ham også.

Da det nærmet seg første spillejobb fant de ut at det manglet noe vesentlig- nemlig noen som kunne kore til Grethes leadvocal uten at sangen skulle høres ut som atonal samtidsmusikk. Ergo ble Nina Jordet og Heidi Hagesveen Hagen spurt, og takket pent ja til oppgaven.
Siden starten har Memory Lane spilt både her og der, kanskje mest her – på Tynset. Vi har spilt på Spekematfestivalen, Byfesten, i Høgget (for Tynset Kommune), i Tynset Kulturhus og i Gimle på Fåset. Våren 2023 var vi også på Sunndalsøra og spilte. Vi synes dette er fantastisk gøy og ser frem mot nye spillejobber!!

Date

11. desember 2023

Tags

Utekonsert 2024