Stas på Teigen med Anita Skorgan og Prima band

Stas på Teigen med Anita Skorgan og Prima band

Konsert 19. august 2023


Jahn Teigen etablererte seg utover i 1970-årene som en markant, fargerik og folkekjær artist og rikskjendis i Norge. Han har deltatt i 12 grand prix finaler, gitt ut 40 album og over 60 singler, er innlemmet i Rockheim Hall of fame, har mottatt en rekke utmerkelser. Det er et rikholdig repertoar å velge låter fra.

Konserten er viet hans musikk helt fra tiden med Popol vuh (Popol ace) og Prima Vera, gjennom grand prix karrieren via kjente pop ballader og til hans siste utgivelser.

Med oss har vi Prima Band som består av regionens ypperste musikere forsterket med profesjonelle musikere.  Ei blåserekke med trøkk - Det vil svinge!!

Toppen på kransekaka er: Anita Skorgan som vil være med oss på hyllesten.

Anita skal synge noen utvalgte Jahn Teigen låter sammen med Prima Band. Selvsagt skal hun også fremføre noen av sine egne fantastiske låter

Anita, en melodiens mester, debuterte som 5 åring og har en lang og variert musikals karriere. Hun var første kvinnelige artist med egenskrevet låt i MGP da hun stilte med «Oliver» i 1979. Hun ble innlemmet i Rockheim Hall of Fame i 2019. De siste 24 årene har Anita vært med å prege julekonserter i større kirker rundt i Norge.

Prima band

Solister på scenen er kjente, kjære og fantastiske stemmer: Lars Eggen, Arild Løvik og Per Ivar Lundli.

Steinar Brekken arrangerer musikken. Han trakterer keyboard sammen med Helge Flatgård. Tommy Dalbakk spiller bass og Øystein Wangen gitar. Slagverk:Terje Follien. Saksofon: Olav Korssjøen og Simen Nyhus. Trompet: Jon Erik Gjelten og Trond Brovold. Trombone: Magne Erik Røe og Tor Brekken. Korister Nina Jordet og Anette Grøtli Fossen-Ovrum.

Lyd: Thomas Huru   Lys: Erlend Kalbækken

Dette blir en MÅ OPPLEVES i spektakulære omgivelser i Brydalen amfi, DEN ENESTE FORESTILLINGEN som blir satt opp. En unik avslutning med et fantastisk lys-show på ÅRETS BEGIVENHET.

Det blir magisk stemning i Brydalen amfi!

Date

02. januar 2023

Tags

Utekonsert 2023