Familiedagen

Andre dag av Høgget, to-dagers i Brydalen er sentrert rundt grendehuset Midtvang, hjertet i bygda vår. Vi vil at dette skal være en dag hvor store og små barn i alle aldre skal kose seg sammen hele dagen. Denne dagen er fokuset på barna!

Startskuddet for familiesøndagen går med Beteberget Opp (omtalt under egen fane).

Det er mange hester i Brydalen, så det er et naturlig valg å legge opp til aktiviteter på og med hest. Nina og gjengen hennes legger til rette for hesteaktiviteter tilpasset hver enkelt deltager. Er det første gang du rir er det kanskje nok å sitte på hesteryggen og la hesten bli leid rundt av en erfaren rytter. Har du ridd mange ganger før så er tiden kanskje moden for å turne på hesteryggen, voltige, Nina sørger for at alle som vil prøve seg får gjort det under trygge forhold.
Temaet her er Ville Vesten, rundt leirbålet kan du slå av en hyggelig prat med både cowboys og cowgirls mens du ser på at små og store ryttere får utfolde seg på hesteryggen.

Boot camp, en hinderløype med utfordringer! Her er det mulig å få prøve seg iført fullt militært utstyr (minus gevær). Hinderløypen er bygd opp slik at det skal være utfordrende både for liten og stor. Her er det ingen premier, ingen startkontingent, bare stort skrytepotensiale!

Lassokasting på reinshorn og mulighet for å forsøke å få svepen til å smelle er to andre gratisaktiviteter du kan prøve deg på.

Høgget-mesterskapet ble arrangert for aller første gang i 2016. Dette er en lagkonkurranse med et barn og en voksen på hvert lag. Det må samarbeides i fem ulike grener hvor målet er å bli best i sin klasse. Det er barnets alder som bestemmer hvilken klasse det konkurreres i. Barn mellom 5 og 13 år kan delta. Her er det startkontingent og premiering. Påmelding til mesterskapet gjør du på Midtvang samme dag.
I år blir oppgavene vardebygging, puslespill, vippebord, støvelkast og ball i bøtte.

Bruktmarkedet vårt fyller hele storsalen i Midtvang. Her kan du gå på skattejakt og finne små og store gjenstander som har gjenbruksverdi. Bygdefolket har ryddet i kriker og kroker og raust donert bort ting og tang til inntekt for grendehuset vårt.

Er du sulten er det servering ved våre utsalgssteder: Granskuddet Grill og Kongla kiosk.

Meny:

Granskuddet Grill
Hamburger
Osteburger
Brydalsburger med rabarbra chutney og syltede granskudd
Pølse i brød/lompe
Pølse med hjemmelaget potetstappe

Kongla kiosk
Brus
Kaffe/Te
Baguetter
Kanelsnurrer
Lapp med syltetøy og rømme
Sjokolade
IS:lollipop, pinup og kroneis

Vi tar imot Visa, Mastercard, Vipps og kontanter som betalingsmidler.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en begivenhetsrik dag i Brydalen.

Har du spørsmål eller kommentarer ta gjerne kontakt.
Epost adressen vår er familiedag@hogget.no