Beteberget Opp

11. august kl.11:00 – registrering fra kl.09:30

«Beteberget Opp» ble første gang arrangert august 2016. Det er et motbakkeløp som starter ved Midtvang i dalbunnen av Brydalen og som ender på fjellet, 400 høydemeter lengre opp. Traséen følger veien sørover langs dalbunnen og opp seterveien til Bete, med en distanse på 3,8 km.

Dette er en kraftprøve med en gjennomsnittlig stigning på 15 % hvor den bratteste delen er på hele 51 %.

Ikke la deg skremme av denne stigningen hvis du ikke er en «hardbarket» motbakkeløper, for det er fullt mulig å gjennomføre «Beteberget Opp» som vanlig mosjonist. Vi deler løpet inn ulike klasser; både konkurranse- og trimklasser. Traséen går gjennom flott terreng og vakker urskog som ender med en flott utsikt på toppen. Ta derfor dette løpet som en tur sammen med venner, kollegaer eller alene. Stiller du i konkurranseklasse måler du krefter og kjemper om flotte premier med andre aktive løpere.

Å gjennomføre «Beteberget Opp» gir mulighet til å vinne særdeles attraktive premier. Vi stiller med flere ulike uttrekkspremier som ALLE, inkludert deltakere i trimklassene kan vinne. Disse premiene trekkes ut blant alle deltakere som gjennomfører Beteberget Opp. I konkurranseklassene er det pengepremier til pallplassering i alle klasser og det er også premie hvis det settes ny løyperekord som pr. dags dato er 19min:49sek. For nærmere oversikt over premier se «Premiering» under hovedmenyen.

Påmelding til «Beteberget Opp» gjøres på web via EQ Timing sine systemer. Klikk her for å melde deg på Beteberget Opp.

Har du spørsmål eller kommentarer ang. «Beteberget Opp», ta gjerne kontakt med oss.
E-post: betebergetopp@hogget.no
Børre Nilsen mobil: 934 62 076
Ingrid Bakken mobil: 994 95 854