Familiedagen

Andre dag av Høgget, to-dagers i Brydalen er sentrert rundt grendehuset Midtvang, hjertet i bygda vår. Vi vil at dette skal være en dag hvor store og små barn i alle aldre skal kose seg sammen hele dagen. Denne dagen er fokuset på barna!

Startskuddet for familiesøndagen går med Beteberget Opp (omtalt under egen fane).

Savalen hestesenter
legger til rette for hesteaktiviteter tilpasset hver enkelt deltager. Temaet her er Ville Vesten, rundt leirbålet kan du slå av en hyggelig prat mens du ser på at små og store ryttere får utfolde seg på hesteryggen.

Boot camp
Er en hinderløype med utfordringer! Her er det mulig å få prøve seg iført fullt militært utstyr (minus gevær). Hinderløypen er bygd opp slik at det skal være utfordrende både for liten og stor. Her er det ingen premier, ingen startkontingent, bare stort skrytepotensiale!

Vi rigger forskjellige stasjoner for lek og moro: vippebord med labyrint, tårnbygging, støvelkasting osv Fritt frem for barn i alle aldere.

ATV-kjøring 
Det er mulig å prøve ATV-kjøring  i samarbeid med NMK Tynset og Outdoor Motor As, Tynset.

Bruktmarkedet
Bruktmarkedet vårt fyller hele storsalen i Midtvang. Her kan du gå på skattejakt og finne små og store gjenstander som har gjenbruksverdi. Bygdefolket har ryddet i kriker og kroker og raust donert bort ting og tang til inntekt for grendehuset vårt.

Nytt av året er et Hemgjort-marked med kvalitetsprodukter produsert i Brydalen. De vil dele storsalen med bruktmarkedet.

Bespisning
Er du sulten er det servering ved våre utsalgssteder: Granskuddet Grill og Kongla kiosk.

Meny:

Granskuddet Grill
Hamburger med tilbehør

Pølse i brød/lompe
Brus
Kaffe/Te

Kongla kiosk
Brus

Kaffe/Te
Lapp/svele med syltetøy og rømme
Kaker
Is
Østerdalshakk m/tyttebær og flatbrød

Vi tar imot Visa, Mastercard, Vipps og kontanter som betalingsmidler.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen til en begivenhetsrik dag i Brydalen.

Har du spørsmål eller kommentarer ta gjerne kontakt.
Epost adressen vår er familiedag@hogget.no