Hellbillies, Brydalen Amfi 20.08.2022

Hellbillies, Brydalen Amfi 20.08.2022

Foto: Agnete Brun

Hellbillies kommer endelig til Høgget og Brydalen Amfi den 20.08.22.

Denne konserten stod på programmet for 2020 men ble flyttet til 2021 grunnet Covid-19 pandemien.

Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband. Da bandet slapp sitt nyeste album «Blå dag», omtalte Dagsavisen dem treffende nok som «en del av den norske folkesjela».

Nå gleder legendene seg stort til å kunne møte sitt store publikum rundt om i landet igjen.

«Å reise rundt til kulturhus, klubber og festivaler her til lands, er noe av det beste vi vet, og det er noe vi virkelig har savnet under pandemien. Nå er vi veldig klare for å gi publikum over hele landet en skikkelig god konsertopplevelse igjen, og noen splitter nye låter med oss», forteller bandet.

Hellbillies har underholdt publikum i hver eneste krik og krok av Norge siden 1990.

Etter utallige turneer og plateslipp, høster legendene fortsatt fantastiske tilbakemeldinger fra både anmeldere og publikum. Da Norge stengte ned grunnet covid 19, hadde bandet akkurat startet sin meget utsolgte jubileumsturné, som skulle bli den lengste turneen i bandets historie.

Hellbillies har solgt over én million plater, og stadig nye generasjoner oppdager deres mange bidrag til den norske sangskatten. Et nylig eksempel på dette er stjerneskuddet Emma Steinbakken, som tolket Hellbillies-klassikeren «Eg glymer deg aldri» til NRK-suksessen Rådebank, og som toppet både radio- og strømmelister med «Jeg glemmer deg aldri» i lengre tid.

Hellbillies er som alltid anført av brødrene Aslag og Lars Håvard Haugen og innehar en energi og rutine som er en sann fryd å oppleve.

Så om du vil synge med til udødelige klassikere som «Den finast eg veit», «Ei Krasafaren Steinbu», «20 år på vegen» og «Søvnlaus» er det mulighet for det på disse stedene:

Skrevet om albumet «Blå dag»:

«Hellbillies fortsetter i fin stil etter 30 år, og bekrefter at de er et av landets aller beste band»

Dagsavisen 5/6

«Stødig, solid, godt og akkurat så Hellbillies som det går an å få det»

Stavanger Aftenblad 5/6

«Det går aldri til helvete med Hellbillies»

iTromsø 5/6

Her er Hellbillies på sosiale medier:

facebook.com/hellbillies

instagram.com/hellbillies

Vi gleder oss håpefullt og optimistisk til en velfortjent og samlende konsertopplevelse på seinsommeren i år og håper å se akkurat deg der! 
Lørdag 20. august blir det folkefest i Brydalen Amfi og du kan sikre deg billet ved å trykke på ‘Kjøp nå’-knappen her på sida vår.

 

 

Date

06. januar 2021

Tags

Utekonsert 2022, Brydalen Amfi